Dental Guard for for god søvn - designet av en spesialist i odontologi

  • Ingen koking eller oppvarming nødvendig
  • Selv-justerende teknologi
  • Passer alle
  • Beskytter tennene mot sliping og knuging
  • Fri for BPA og Latex
Kjøp nå!

Vanlige bittskinner krever kokende vann for å formes - det gjør ikke Beconfidents

Beconfidents bittskinner har to biteputer som passer bekvemt mellom dine øvre og nedre jeksler for å gjenopprette den naturlige avstanden mellom kjevene. Biteputene har fire posisjoner, noe som gjør det enkelt å tilpasse den for alle størrelser. Biteputene justeres fremover for mindre størrelse og bakover for større, samt at piteputene er vridbare for å passe vinklene til hver enkelts bitt.
Beconfident Protect har en fleksibel bøyle som plasseres mellom din underleppe og nedre tannrad. Bøylen tilpasses etter kroppens temeratur og på denne måten tilpasses den hvert enkelt menneskes unike anatomi. Beconfident Beskytt bruker naturlig vev mellom dine lepper, kinn og tunge som gjør den vil holde seg på plass.

Vi tror at du vil sove bedre, våkne mer uthvilt uten hodepine og mef mer energi.

Hans Berglund - DDS
Tannlege og styremedlem

Å få våkne uten en bankende hodepine er en bra start på dagen for de som lider av tanngnissing.

En bittskinne gør at du kan sove trygt og sikkert. Bittskinnen beskytter tennene mot skader på emaljen og mot smarte som ofte oppstår i kjeve og nakke når tennene presses sammen.

Takket være at bittskinnen enkelt kan justeres for hvert individ kreves ingen besøk hos tannlege - noe som gjør Beconfidents bittskinne helt unik. Selvsagt er alle våre bittskinner CE godkjente. Nå er det din tur til å våkne uthvilt

Velvære

Kjøp dine velværeprodukter her

3 Vare(r)

pr side

3 Vare(r)

pr side

E-commerce and design by: Crealevant