Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Vanlige spørsmål

FAQ om tannbleking

Hvordan fungerer det?
Alle pakker inneholder alt du trenger for å få et blendende hvitt smil: 10ml tannblekingsgel som holder opp til 10 behandlinger, 3 stk. munnskinner ( en ekstra i tilfelle du mister en), nyanseguide og tydelig bruksanvisning.
Først formes munnskinnene ved at de varmes i varmt vann, deretter påføres blekegelen på de tenner som skal blekes. Før så inn munnskinnene og blekeprosessen starter omgående. Behandlingen gjentas en gang om dagen til ønsket resultat er oppnådd.

Kommer jeg til å få hvitere tenner?
Ja, du kommer å få hvitere tenner. Produktene er eksakt de samme som tannlegene bruker. Våre produkter holder samme kvalitet og møter samme krav som de produktene tannlegen tilbyr. Vi ønsker kun fornøyde kunder.

Er det sikkert?
Ja, det er sikkert. Våre produkter har blitt brukt i over 20 år og blekemetoden er akkurat den samme som hos tannlegen. BeconfiDent har stilt ekstremt høye krav til samtlige leverandører og vi kan trygt påstå at våre produkter holder høyeste kvalitet. Vi selger også til klinikker i Skandinavia, noe som stiller høye krav til pålitelighet; høy kvalitet er med andre ord helt nødvendig. BeconfiDents produkter er også FDA-godkjente. FDA er ett av verdens strengeste testinstitutter. Produktene våre har dessuten blitt testet av en uavhengig tysk testlab.
Vår forretningsidé er ikke å tilby den billigste tannblekingen. Vårt mål er å levere tannblekingsprodukter som virkelig fungerer og som overgår dine forventninger.

Hvorfor skal jeg velge nettopp BeconfiDents tannblekingsprodukter?
Vi er en seriøs leverandør av dentale produkter og vi importerer våre produkter fra USA, hvilket garanterer at du får produkter av absolutt høyeste kvalitet. Vi inngår ingen kompromisser når det gjelder krav til kvalitet. Våre leverandører produserer, kontrollerer og kvalitetssikrer samtlige produkter. Dette betyr at du kan forvente deg et produkt og et resultat som overgår dine forventninger. Det faktum at vi i Sverige fikk høyeste karakter av Veckorevyn (5 av 5) gjør oss naturligvis ekstra stolte.

Skal jeg velge vanlig tannbleking eller naturlig tannbleking?
Begge alternativene gir deg hvite tenner. Det finnes ingen direkte fordeler eller ulemper mellom de to alternativene. En del foretrekker å utføre behandlingen morgen og kveld, og da passer Dual Foam perfekt. En del vil ikke vente på resultatet og da passer den vanlige tannblekingen bedre. Ønsker du hjelp med å velge?

Hva er forskjellen mellom vanlig tannbleking og naturlig tannbleking?
En vanlig tannbleking gir et hurtigere resultat og du benytter munnskinner som holder blekegelen på plass under behandlingen som tar cirka 2 timer. Med naturlig tannbleking behøver du ingen munnskinner og det fungerer i prinsippet som en tannkrem, men må ikke forveksles med en konvensjonell tannkrem siden den er mye mer effektiv mot både flekker og misfargede tenner.

Kan jeg spise og drikke som vanlig etter behandlingen?
Unngå fargede drikker direkte etter en behandling for å oppnå best mulig resultat. Vil du spise og drikke som vanlig anbefaler vi vår Tanngloss som effektivt beskytter tennene dine mot misfarginger etter blekingen.

Hvor ofte skal jeg bleke tennene mine?
Én gang om dagen er det vanligste, men en del velger å bleke tennene både morgen og kveld for å få et raskere resultat. Når du er fornøyd med hvitfargen avslutter du helt enkelt behandlingen. Du kommer til å se en gradvis nyanseforskjell så du risikerer ikke å få unaturlig hvite tenner.

Hva inneholder en startpakke?
Våre startpakker inneholder alt du trenger for å bleke tennene hjemme. Tannblekingsgel, munnskinner av beste kvalitet og naturligvis en steg-for-steg bruksanvisning på norsk. Alt sendes frakfritt direkte til din postkasse!

Blir det billigere om jeg kjøper 2 startpakker?
Ja, velg da våre Duo-pakker. Da sparer du ca. 100 kr. Passer perfekt til deg som vil overraske partneren din med en gave!

Hva er årsaken til misfarginger?
Misfarginger kan komme av medisinering, røyking, snusing, mat og drikke samt naturlig aldring.

Jeg har hørt at man kan skade tennene og tannkjøttet?
Nei, du kommer absolutt ikke til å skade tennene dine eller tannkjøttet ditt med BeconfiDents produkter. Over 40.000 kunder kan bekrefte at produktene våre er av høyeste kvalitet. Produktene våre har blitt solgt i over 20 år i bl.a. USA, og produktene er 100% sikre. Vi leverer også til klinikker og spa som stiller høye krav til kvalitet. Vi kommer aldri til å være den billigste leverandøren av tannblekingsprodukter, vi kan derimot garantere at du får det resultatet du ønsker og samtidig garantere at våre produkter er utførlig testet og sikre.

Hvorfor er det så mye billigere å kjøpe deres tannblekingsprodukter sammenlignet med hva jeg må betale hos tannlegen?
Vi har ingen kostnader knyttet til lokaler i attraktive strøk eller salgs- og markedsføringspersonell og vi kjøper store volum direkte fra produsentene. Vår ambisjon er å levere de beste produktene innen tannbleking og derfor kommer vi aldri til å være den billigste leverandøren. Billig tannbleking er ikke vår forretningsidé. Din sikkerhet og tilfredshet er det viktigste for oss.

Hvordan kan jeg få hvite tenner uten å skade emaljen?
Tannbleking fra Beconfident fungerer på akkurat samme måte som hos tannlegen. Vår peroxidfrie tannblekingsgel fjerner effektivt misfargingene, og tennene dine blir hvite og fine. Tannblekingsprosessen hverken skader eller forandrer emaljen, den fjerner kun de misfargede partiklene på og delvis inne i emaljens lommer. Produktene våre har en PH-verdi på 6,5, hvilket er nærmest identisk med munnhulens naturlige PH-verdi på cirka 7. Eksempelvis har brus en PH-verdi på 2,9.

 Hvor lenge behøver jeg å bleke tennene?
De fleste ser resultater allerede etter første behandling. Virketiden pr. behandling er 15 minutter. Antall behandlinger avhenger av hvordan tennene dine ser ut før du begynner med beconfiDent tannbleking. 1 til 10 behandlinger er tilstrekkelig for å få hvite tenner. Faktorer som påvirker antallet behandlinger er styrken på tannblekingsgelen og hvor hvite tenner du ønsker. Vær oppmerksom på at FOR hvite tenner ikke ser naturlig ut.

Er blekingen varig?
Ja, blekingen er permanent og holder fra 3 til 5 år. Siden tennene dine i første omgang har blitt misfarget av mat, drikke og evt. røyking så kommer de gradvis til å bli misfarget igjen etter noen år. Vanligvis gjentar man behandlingen etter 3-5 år eller ved behov.

Kan jeg bleke tennene om jeg har fyllinger, fasader eller tannsmykke m.m.?
Det går fint å bleke tennene også om du har kunstige tenner av f.eks. komposittplast/porselen, fyllinger eller tannsmykker. Disse delene kommer ikke til å bli bleket siden våre produkter er utviklet for å bleke emaljen. Unngå å bleke tennene dine hvis du lider av periodontitt eller hvis du har åpne sår i munnhulen. I slike tilfeller må du konsultere med tannlegen din først.

Hvilke bivirkninger kan oppstå?
Den vanligste bivirkningen er lett ising. Dette er ikke skadelig og isingen forsvinner alltid i løpet av 24 timer. Vil du unngå eventuelle isinger kan du skylle munnen med fluor før og etter behandling. Lett ising rammer ca. 2 av 10.

Jeg er gravid eller ammer, kan jeg bleke tennene?
BeconfiDent kan ikke anbefale det da det ikke finnes tilstrekkelig forskning på området. Rådfør deg med din lege om du er usikker.

Hvordan kan jeg betale?
Med kort, Klarna konto delbetaling, Klarna faktura eller Payson. Mer info om betaling finner du under kjøpsvilkår.

Hvor lang er leveringstiden?
Ved bestilling innen kl. 12:00 sendes produktene samme dag og du får vanligvis varene dine dagen etter. Alt sendes direkte til postkassen din. Fraktfritt er det også!

Hva koster frakten?
Det er alltid fraktfritt!