Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Tannkrem for hvitere tenner

Nå finnes en tannkrem som bleker tennene raskt, effektivt og helt naturlig. Du har kanskje prøvd tannkremer som har lovet hvite tenner og sannsynligvis har du blitt skuffet. En tannkrem som gjør tennene hvitere må oppfylle visse egenskaper og BeconfiDents Dual Foam bleker samtidig som du børster tennene. Vanlige tenner bleker ikke, de sliper emaljen ren for flekker på overflaten, men dette er ingen bleking. Det kalles tannhviting.

Bleke tennene med tannkrem

For at en tannkrem skal kunne bleke dine tenner så må de aktive emnene penetrere emaljen og gå hele vegen inn til dentinen. Det er nemlig dentinen (tannbenet) som gir tennene den gule nyansen da dentinen lyser gjennom emaljen. Kan dentinen blekes så blir altså tannen hvit. BeconfiDents Dual Foam virker altså fra dentinen og ut og det er her alle andre tannkremer faller gjennom. Siden Dual Foam er ekstremt lettflytende slipper emaljen gjennom de aktive emnene øyeblikkelig og blekingen startes med en gang.
Hele 8 aktive emner i perfekt balanse gjør Dual Foam meget effektiv samtidig som den bare inneholder naturlige emner. Dual Foam er også helt uten peroksider. Dual Foam ble nylig testvinneren i en av de større testene i USA på tannkremer med blekende effekt.
Les mer om Dual Foam her

Tannbleking