Tannkrem for hvitere tenner


Oppdag den mest komplette tannkremen noensinne


Hva er multifunksjonell hvitetannkrem?

Beconfident tilbrakte 2 år med verdensledende tannleger for å produsere den mest komplette tannkremen på markedet. Vi ønsket en komplett tannkrem som du kan bruke hele året, dag inn og dag ut. Den skal beskytte mot karies og plakett, styrke tannkjøttet, fjerne flekker og bleke tennene. Vi vet at dagens samfunn kan være stressende, og det er grunnen til at vi ønsker å gjøre de to minuttene morgen og kveld, til å bli en tid for deg selv å slappe av og reflektere. Vi skapte 4 smaker slik at det blir en smak for enhver anledning, samt en "sensitiv" variant hvis du føler at tenner og tannkjøtt blir ekstra følsomme.

Klinisk påvist effekt

Beconfident multifunksjonell tannkrem har gjennomgått en studie hvis hovedmål var å teste sikkerhet og effektivitet. Denne nye tannkremen inneholder en blanding av fluor, kaliumnitrat, kalsiumfosfat, sink, karbon og kalsiumperoksyd for å gi brukeren best mulig oral pleie. I tillegg inneholder den hvit aktivert trekull som har de samme fordelene som den populære svarte kull, men uten at tannkremen og vasken blir helt svart. Målet var å teste produktets sikkerhet og effekt i en 4-ukers klinisk studie, og å få tilbakemelding på produktet. Studien ble utført i samsvar med retningslinjene for god klinisk praksis og ADA-retningslinjene for testing av tannkrem og tannblekingsprodukter.

Den kliniske studien viser:


først Tennene blir 2 nyanser hvitere på 14 dager og opptil 4 nyanser på 28 dager når du børster 2x / dag


annen Frisk pust opp til 8 timer som er betydelig bedre enn markedslederen.


tredje Påvist sikker for emalje med svært lav RDA-verdi (Relative Dentin Abrasivity) sammenlignet med andre tannkremer


fjerde Forårsaker ikke irritasjon i tannkjøttet eller tannpine / følsomhet


femte Gjør tennene hvitere enn den ledende hvitende tannkremen som inneholder peroksyd (Colgate Optic White)


sjette 21 av 25 personer så resultater i løpet av en uke


syvende Beconfident multifunksjonell Whitening tannkrem gjør tennene hvitere 60% bedre enn markedsledende "whitening" peroksidholdig tannkrem etter 28 dagers bruk


åttende Undersøkelser etter bruk viser at brukerne var veldig fornøyde med resultatene og vil anbefale å kjøpe til en venn.


  • Sulfatfri
  • Paraben gratis
  • veganer
  • Grusomhetsfri
  • 98% naturlig
  • Kan brukes med elektriske eller manuelle tannbørster

5 Vare(r)

pr side

5 Vare(r)

pr side

E-commerce and design by: Crealevant