Tannblekestrips

NEW NEW NEW

295,00 kr
Våre helt nye Strips er enkle, raske og effektive å bruke. De ble utviklet av det internasjonale forskerteamet i Beconfident® i samarbeid med en av de mest anerkjente tannlegene innen tannbleking. Den innovative Dual Boost X3-teknologien garanterer et umiddelbart synlig hvitere resultat etter bare 15 minutter! Du får lyse hvite tenner for et vakkert og attraktivt smil. Ingen forming av munnstykker er nødvendig, men det er bare å åpne pakken og løpe igjen. Beconfident® tannblekingstrimler er ekstra tynne og formet for å passe perfekt på øvre og nedre tenner.


Fordeler


 • Opptil 3 nyanser hvitere på 5 dager; 4 nyanser på 10 dager

 • Avansert bleking: Dual Boost-gelen fjerner effektivt flekker (som kaffe, te, tobakk, rødvin) over og under emaljen for dypere bleking. Gjenoppretter tennens naturlige hvithet.
 • 100% sikker: Vår egen unike teknologi uten peroksider og dermed ingen risiko for smerte, belastning eller andre ubehagelige bivirkninger.

 • Klinisk testet

 • Høyeste kvalitet .

 • Komfortabel å bruke (og ikke synlig!)

 • Lett å ta på turer • Slik blir de brukt::

  1. Vi anbefaler å bruke et speil for å påføre stripen.
  2. Åpne posen forsiktig og fjern den gjennomsiktige folien med stripen. (Åpnet pose skal brukes umiddelbart. Ikke vent mer enn 15 minutter etter åpning).
  3. Løft den lengre rektangulære stripen fra folien. Plasser den på den øverste tannrekken med siden som var festet til folien til tennene. Plasser jevnt med tannkjøttet. Den gjenværende stripen skal brettes bak tennene. Trykk lett mot stripen for å feste tennene.
  4. Fjern den korte, svakt buede stripen på den nedre tannraden fra folien. Bruk den på den nederste raden av tenner som er beskrevet for den øverste raden. Trykk forsiktig for å sikre.
  5. La jobben stå i 15 minutter.
  6. Fjern strimlene. Gjenværende gelrester kan fjernes med en tannbørste om nødvendig. Skyll munnen grundig med vann.

Be the first to review this product

Reviews

Skriv din egen anmeldelse

Din anmeldelse Tannblekestrips

Nyhet
E-commerce and design by: Crealevant