Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Tannbleking hjemme

Hjemmetannbleking fra BeconfiDent gir deg et vakkert hvitt smil som kommer til å forbløffe både deg og dine omgivelser! Alle våre paker er komplette med alt du trenger for å gjøre din tannbleking hjemme, sikkert, effektivt og trygt. BeconfiDent har bare utvalgte produkter fra de beste leverandørene. BeconfiDents tannbleking for hjemmebruk er like sikker som en tannbleking hos tannlegen og du får akkurat samme resultat. Å bleke tennene sine hjemme er enkelt, alt du trenger finnes i pakken og ettersom du utfører tannblekingen hjemme så velger du selv når du har tid. Andre fordeler med å bleke hjemme er naturligvis at kostnaden er en brøkdel sammenlignet med hva samme behandling koster hos tannlegen. En tannbleking for hjemmebruk er akkurat like sikker som de pakkene tannlegen selger, det er det samme virkemiddelet og resultatet kommer til å bli eksakt det samme.

Med BeconfiDents hjemmetannbleking velger du nyanse

Allerede etter den første blekingen får tennene en lysere nyanse. Ettersom du selv velger hvor mange ganger du vil bleke så bestemmer du når du er fornøyd, dette er en stor fordel med hjemmetannbleking. Du har hele tiden kontroll på hvilken nyanse du får, når du er fornøyd avslutter du helt enkelt behandlingen.
BeconfiDents pakker for hjemmebruk finnes i ulike utgaver, de finnes i vanlige startpakker og i XXL-pakker som også inneholder den populære tannblekingspennen. Uansett hvilke pakker du velger så inneholder de alt du trenger for å bleke tennene dine hjemme; tannblekingsgelé, munnskinner og bruksanvisninger.

Tannbleking er enkelt og sikkert

En tannbleking som du utfører hjemme er enkel å gjøre. Etter at munnskinnene er formet så påføres tannblekingsgeléen på de tenner som du ønsker å bleke. Deretter settes munnskinnene på plass og nå skal blekemiddelet virke i ca. 90 til 120 minutter. Ta ut munnskinnene og skyll munnen med vann, børst tennene lett og så er tannblekingen ferdig. Du kan regne med samme resultat ved BeconfiDents hjemmetannbleking som om du skulle velge en tilsvarende behandling hos tannlegen. Den største forskjellen er at blekingen du gjør hjemme i fred og ro koster en brøkdel av hva samme behandling koster hos tannlegen. Alle våre produkter er dessuten sikre og nøye testet. Hjemmetannbleking har aldri vært enklere!
Å velge riktig tannbleking for hjemmebruk
Når du velger BeconfiDents produkter gir vi alltid trygge garantier. Vi vil at du skal bli fornøyd med vår tannbleking for hjemmebruk og derfor garanterer vi alltid:

  • Ingen fraktkostnader
  • Dersom du bestiller før kl. 12.00 så sender vi varen samme dag
  • Nøye testede produkter fra USA
  • Garantert resultat

Gå videre til våre startpakker for tannbleking

Komplette startpakker