Tannbleking Premium X3 Kit

Ordinær pris 799,00 kr

Special Price 499,00 kr

For deg som vil det beste. To sprøyter med gradvis sterkere gel for best resultat.

Beconfident's Premium X3 Kit er vårt beste startsett som består av to forskjellige tannblekingsgeler.

Den inneholder i basen de samme ingrediensene som i vår Dual Boost X2 Start Kit. Kit inneholder mer gel og består av to forskjellige sprøyter (forskjellige trinn).

Sprøyte 1 (trinn 1) inneholder vår eksklusive peroksidfrie Dual-Boost tannblekingsgel basert på 32% natriumbikarbonat og Cocos Sulfate. Den har en patentert blekingsteknologi som gir raskere og bedre resultater enn noen annen bleking uten peroksider. Blekegelen er først og fremst designet for å fjerne utvendig misfarging og rengjøre tannoverflaten for å bringe den opprinnelige fargen av tennene tilbake. De aktive ingrediensene er velprøvde og er skånsomme og helt fri for bivirkninger. Dette trinnet bør fortrinnsvis utføres tålmodig i minst 3-4 dager i 15 minutter før det går videre til neste trinn.

Sprøyte 2 (trinn 2) har et maksimalt tillatt hydrogenperoksid til hjemmebruk. Hydrogenperoksidet er identisk med det som brukes av tannleger ved tannbleking som virker annerledes enn peroksidfrie produkter og oksiderer ikke bare flekker på tannens overflate, men bleker også dentinet i tennene. Dette trinnet gir ekstra hvithet. Peroksyd kan forårsake følsomhet, men det forsvinner etter en stund. Du kan fortsette opptil åtte dager hvis du ønsker eller slutte når du er fornøyd.

Ingen tannbleking er permanent, men det handler om å beskytte tenner mot misfarging og opprettholde hvithet - pakken inneholder derfor Tooth gloss som beskytter emaljen mot misfarging, og den kan også pusse tennene med. Vi har også påfyllingspakker som du kan kjøpe for senere for å starte en kur når du ønsker det igjen

Behandlingen skjer mellom 12-14 dager. Trinn 1 og 2 sammen med vår Tooth gloss som beskytter tenner mot misfarging, dette er vårt mest effektive og komplette tannblekingssystem

Fordeler


  • Opptil 4 nyanser hvitere på 7 dager; 6 nyanser på 14 dager og 1-2 nyanser på bare 30 minutter

  • Avansert bleking: Dual Boost gel fjerner effektivt flekker (som kaffe, te, tobakk, rødvin) over og under emaljen for dypere bleking. Gjenoppretter tannens naturlige hvithet.

  • Styrker: Kombinasjonen av naturlige ingredienser bidrar til å minimere emaljen på nytt

  • 100% sikker: Vår egen unike teknologi uten peroksider og dermed ingen risiko for smerter, belastning eller andre ubehagelige bivirkninger.

  • Testet og godkjent av det svenske legemiddelverket.

  • Høyeste kvalitet, produsert i Sverige og USA, ikke i Asia.

  • Mer enn 85% naturlige ingredienser

Be the first to review this product

Reviews

Skriv din egen anmeldelse

Din anmeldelse Tannbleking Premium X3 Kit

Salg

A World of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant