Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Om oss

Om BeconfiDent

Når du bestiller fra oss får du to løfter:

Du kommer til å bli positivt overrasket over resultatet.
Og du får pengene tilbake hvis du ikke blir det.

BeconfiDent er en seriøs leverandør av tannblekingsprodukter Vi vil gjøre mennesker mer selvsikre gjennom et hvitere smil. Vi er overbeviste om at et selvsikkert smil er viktig for selvtilliten. Vi vil tilby markedetets beste og rimeligste tannbleking for de som vil bleke tennene hjemme. Vi inngår ingen kompromiser hverken på kvalitet eller din sikkerhet. De leverandørene vi jobber med er godkjente i henhold til de lover og regler som gjelder og vi har også krevd at de skal være godkjente av FDA samt at de skal være ISO sertifisert.
BeconfiDent selger ikke bare tannblekingsprodukter, vi leverer også dentalt utstyr til klinikker i hele Scandinavia. Mange klinikker bruker våre produkter til deres kunder daglig og dette ser vi som et tydelig tegn på at vi leverer tannblekingsprodukter av absolutt høyeste kvalitet. BeconfiDent er et varemerke som også er representert i Europa. Her skjer salget via ca. 90 butikker med stor framgang.

Vi tar ditt smil på alvor.

Vem driver beconfident.se?

Jag är i grunden utbildad inom ledarskap & personlighetsprofilering.
De senaste åren har jag bland annat arbetat som skandinavisk försäljningschef inom B2B och utbildat blivande rekryterare inom personlighetsprofilering.
Innan jag startade beconfident.se arbetade jag med säkerhet och GPS utrustning för persontransporter.
Efter att ha arbetat med både försäljning och personal var det tid att göra något där jag kunde fortsätta att utvecklas. Att starta en egen verksamhet var precis den utmaning som krävdes och jag har inte ångrat mitt beslut en enda gång, detta är det absolut mest givande jobb som finns! Idag driver jag beconfident.se på heltid från Helsingborg.

Du är alltid välkommen att kontakta mig på mattias@beconfident.se

Mattias