Om oss

Beconfident er en global merkevare som tar tannblekingsindustrien til et helt nytt nivå.

Beconfidents profesjonelle tannblekings- og munnhygieneprodukter er peroxidefrie, i samsvar med den oppdaterte European Council Directive 76/768 / EØF om kosmetiske produkter og helt etter den norske lovgivningen om kosmetiske produkter. Alle Beconfidents produkter er FDA godkjent og sertifisert og etter gjeldende EU-regler.

Vårt løfte - å gi våre kunder et vakkert hvitere og skinnende smil.

Beconfidents tannblekingsprodukter er både trygge og effektive og inneholder organiske ingredienser slik at du kan oppnå et hvitere skinnende smil naturlig uten bruk av skadelige kjemikalier (hydrogen / karbamidperoksid) på bare 30 minutter (1-2 behandlinger).

Beconfidents vitenskapelige kunnskapen kommer fra vår forsknings- og utviklingsleder, doktor Martin Giniger. Dr. Giniger regnes som verdens ledende autoritet og den mest kunnskapsrike eksperten i utforming av OTC dentale produkter og tannblekingsbehandlinger.

Dr. Giniger har skapt en ny og avansert peroxide-fri geleformel for en effektiv og hurtigvirkende blekingsprosessen . Denne nye blekingsgelen er finner du i Beconfident tannblekingssett, Beconfident tannblekings gel påfyll og Beconfident tannblekingspenn. Hvis tannblekingsgel eller tannblekingsstrips er ikke din "greie", har Dr. Giniger skapt Beconfident Dual Foam System; en revolusjonerende to-trinns rengjøring og tannblekings system som gradvis bleker tennene og fjerner flekker under overflaten, noe som gir deg den rene og friske "rett fra tannlegen" følelsen.

Alle Beconfidents produkter er egnet for følsomme tenner siden de ikke inneholder noen skadelige blekemidler (hydrogen / karbamidperoksid).

Fordeler med å bruke Beconfidents produkter og tjenester:

Beconfident er en global merkevare som tar tannblekingsindustrien til et helt nytt nivå.

  • FDA godkjent og EU / UK (CE) godkjent peroxidfrie produkter
  • Garantert resultat eller pengene tilbake
  • Fri frakt
  • Rask leveranse
  • 100% kundetilfredshetsgaranti
  • Utmerket kundeservice
  • Levering samme dag på bestillinger som kommer før 15:00 (hverdager)
  • 100% trygg og sikker betaling
  • Beconfidents tannblekingsprodukter bidrar til å forbedre munnhygiene og gir et sunnere, hvitere og skinnende smil

Beconfident - vi tar ditt smil på alvor

Kundeservice og support:

Email: info@beconfident.no

Kundeservice er tilgjengelig hverdager 08.00-15.00.

Vi verdsetter aller kommentarer eller forslag du måtte ha!

A World of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant