Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Misfargede tenner

Misfargede tenner og gule tenner

Mange lider av misfargede tenner og stadig flere synes de har gule tenner. Årsakene til misfargede tenner er blant annet naturlig aldring, men det finnes også flere grunner til at tennene misfarges. Det er vanskelig å unngå at tennene misfarges, det er helt enkelt naturlig og rammer alle før eller senere. La oss se litt nærmere på hva som ligger bak foruten naturlig aldring.

Misfargede tenner av mat og drikke
De vanligste årsakene til at tenner misfarges er at vi spiser og drikker. Det er så klart umulig å være uten mat og drikke, men det finnes visse ting du kan unngå og gjøre for å forhindre misfargede tenner. De største skurkene er rødvin, kaffe og te. Alle er drikkevarer som mange ikke vil være foruten, hvem vil gi opp det gode liv for å unngå gule tenner? Når vi nå vet hva som gjør våre tenner mørkere så skal vi se nærmere på hva som gir dine tenner tilbake sin naturlige hvithet.

Børsting av tenner og munnhygiene
Den enkleste måten å unngå misfargede tenner fra mat er å børste tennene regelmessig, gjerne tett innpå måltidene. Bruk tannkrem som er anbefalt av Tannlegeforeningen og spar ikke på tannkremen. Hele børstehodet skal være dekket. Børst i minst 2 minutter og vær nøye med å ikke trykke for hardt, små raske og lette bevegelser er bedre enn harde og langsomme.

Bleking med kvalitetsprodukt
Å bleke tennene med et kvalitetsprodukt tilbakestiller misfargede tenner effektivt og skånsomt. BeconfiDents produkter holder høy kvalitet og dine tenner kommer til å se betydelig yngre og friskere ut etter noen blekinger. Gule og misfargede tenner kommer til å være en saga blott når behandlingen din er avsluttet og du kommer til å bli overrasket over hvor hvite dine tenner faktisk er. Misfarginger forsvinner gradvis og du kan selv påvirke hvor raskt ditt nye smil skal ta form når du velger styrke på tannblekingsgeléen. Kraftig misfargede tenner krever ofte en høyere styrke, velg 26% Instant og behandlingen går raskere. Du har fortsatt full kontroll over hvor hvite tenner du får da blekingen skjer gradvis, justér med behandlingstid for å få ditt perfekte smil. All nødvendig informasjon følger med i våre pakker.

Misfargede tenner