Misfargede tenner

Misfargede og gule tenner

Mange lider av misfargede tenner, og mange mennesker tror faktisk at de bare har gule tenner. At hver person er individuell - som betyr at noen alltid vil ha hvitere eller mørkere tenner enn andre, er en av årsakene til dette. Det samme er den naturlige aldringsprosessen. Det er mange flere mulige årsaker og problemene er vanskelig å unngå og påvirker alle før eller senere. La oss se nærmere på hva som ligger bak - i tillegg til naturlig aldring.

Misfarging av tenner fra mat og drikke
De vanligste årsakene til at tennene blir misfarget, er det faktum at vi spiser og drikker. Det er selvsagt umulig å leve uten mat og drikke, men det er noen ting du kan unngå som gjør det lettere å opprettholde et hvitt smil. De viktigste årsakene er rødvin, kaffe og te. Dette er drikker som mange ikke ønsker å være uten så vi tillater oss å tilby løsningen. Siden vi vet hva som gjør tennene mørkere forsket vi for å finne en måte å forsøke å gjenopprette tennenes naturlige hvithet på.

Tannpuss og oral hygiene
Den enkleste måten å unngå misfargede tenner fra mat er å pusse tennene regelmessig, helst etter hvert måltid. Bruk kvalitetstannkrem og ikke være knapp med tannkremen - hele børstehodet skal dekkes. Børst i minst 2 minutter og være forsiktig så du ikke trykker for hardt. Små, raske og enkle bevegelser er bedre enn harde og trege.

Bleking med kvalitetsprodukter
Å bleke tennene med et kvalitetsprodukt gjenoppretter misfargede tenner effektivt og skånsomt. Beconfident-produkter er av meget høy kvalitet og tennene dine vil se yngre og friskere ut etter bleking. Gule tenner vil være et fjernt minne når behandlingen er ferdig og du vil bli overrasket over hvor hvite tennene egentlig er. Misfargingen forsvinner gradvis, og du vil føle hvor fort ditt nye smil blir hvitere og renere ettersom du gjentar prosessen. Dypt misfargede tenner krever ofte en full behandling på 10-14 dager. Du har full kontroll over hvor hvite tenner du får når blekingen skjer gradvis og du kan justere behandlingstiden for å få ditt perfekte smil. All nødvendig informasjon er inkludert i våre forpakninger.

A World of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant