Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Kjøps- og leveransevilkår

BeconfiDent selger kun produkter som er produsert i USA. Les mer nedenfor om vilkår. Ved bestilling innen 12.00, så sender vi produktene samme dag
Vi selger ingen mailadresser eller andre opplysninger som dere har lagt inn.

1. Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren.
En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

2. Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse sendes automatisk til den e-postadressen som du har oppgitt i dine kundedata. Det kan være smart å ta vare på denne slik at du har den ved eventuelle kontakter med vår kundeservice.

3. Leveringstid

Ved bestilling innen kl 12.00 sendes varene samme dag noe som betyr at du normalt får leveransen dagen etter. Normalt er det 2 dagers leveringstid till Nord-Norge pga. Postens logistikk.

4. Priser

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr,emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis ibestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

5. Frakt

Alle våre produkter levereres fraktfritt.

6. Betalingsmåter

Hos oss trenger ingen betale noe på forhånd, du kan velge å få faktura sammen med varene eller du kan velge kortbetaling.  Dersom du bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan vi reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen i inntil 4 dager fra bestillingen.Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

7. Sen betaling

Dette gjelder kun ved valg av Klarna faktura. Ved sen betaling tilkommer ett purregebyr på kr. 60,- og en morarente iht. lov. Dette håndteres av Klarna.

8. Angrerett

Som forbruker har du angrerett. Denne kan du benytte uten å oppgi noen grunn. Du må i så tilfelle ta kontakt med kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt dine varer. For å returnere varene skal disse være ubrukte og uskadde i sine originalforpakninger. Returnere varene sammen med fakturaen eller en kopi av den. Du må selv stå for returfrakten. Angi returårsak "Angrerett". Varene får ikke returneres mot postoppkrav.

9. Reklamasjoner

Om du skulle få en vare som er defekt eller er feillevert, sender vi deg en ny kostnadsfritt. Du må i så tilfelle ta kontakt med kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt varene dine. For å returnere en vare må denne være ubrukt og i samme tilstand som da du mottok denne. Returnere varen sammen med fakturaen eller en kopi av den. På fakturaen angir du årsaken til returen. Obs! Du må først ta kontakt med kundesupport for å få reklamasjonen godkjent.

10. Tvist

Eventuelle tvister med bakgrunn i disse vilkårene skal avgjøres i Norsk domstol.

11. Aldersgrense for kjøp

BeconfiDent følger gjeldende lover og regler og selger derfor ikke produkter til personer under 18 år. Gjennom å godkjenne en ordre i kassan bekrefter du at du er 18 år eller eldre.