Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

  • Testvinner
  • Over 100 000 fornøyde kunder
  • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

  • Totalt:

  • kr 0,00

Blek tennene selv

Hvite tenner er attraktivt uansett alder. Det er noe spesielt med et blendende hvitt smil. Et hvitt smil gir et friskt og ungdommelig inntrykk og det gir også selvtilliten et kick. Å kunne smile uten å gjemme munnen med hendene er en herlig følelse som alle burde få oppleve, og nå er drømmesmilet ditt bare noen få klikk unna!
Vil du heller bleke tennene naturlig så har vi naturligvis de siste produktene fra USA, her kan du lese mer om naturlig tannbleking. Vil du ha hjelp med å velge hvilken tannbleking som passer nettopp deg?

Å bleke tennene med en tannbleking fra BeconfiDent fungerer akkurat på samme måte som hos tannlegen. Det er eksakt det samme emnet i tannblekingsgeléen. Det virkningsfulle emnet heter karbamid peroksid og dette emnet gjør at du ser resultater allerede etter den første behandlingen.
Vi skal fortelle hvordan tannblekingsprosessen fungerer, men la oss første begynne med å beskrive hvorfor tennene blir misfargede.

Tennene dine misfarges av fargede partikler fra f.eks. kaffe, te, mat og tobakk som under lengre tid samles på tennenes emalje. Dette er stort sett uunngåelig. Å bleke tennene dine tilbakestiller emaljens naturlige hvithet. Tannblekingsgeléen som inneholder det virkningsfulle emnet, karbamid peroksid, tar effektivt bort fargede partikler. Dette gjør tennene dine hvite og fine.
Å bleke tennene hverken skader eller forandrer din emalje. BeconfiDents produkter er basert på det skånsomme, men samtidig effektive, emnet karbamid peroksid. Produktene våre har en PH-verdi på 6,5 noe som er nesten identisk med munnhulens naturlige PH-verdi som er ca. 7. Som et eksempel kan det nevnes at en vanlig brus har en PH-verdi på 2,9.

Kompletta startkit

Å bleke tennene er enkelt og skal gjøres i 4 steg:

1. Forme munnskinnene

2. Påfør tannblekingsgelé på tennene

3. La det virke

4. Skyll og børst tennene

Forme munnskinnene
Munnskinnene skal først formes etter tennene dine. Form en munnskinne av gangen. Start med å varme opp vann til det koker, dypp munnskinnen noen sekunder til den begynner å krympe, munnskinnen er nå myk og formbar. Plasser munnskinnen i munnen, bit sammen lett og trykk lett med fingrene på munnskinnen til du kjenner at den er formet etter dine tenner. Munnskinnen kan enkelt omformes om du ikke er fornøyd med resultatet, gjenta bare prosedyren med skikkelig varmt vann. Når du er fornøyd skyller du forsiktig munnskinnen i kaldt vann - nå er den klar til bruk.

Påfør tannblekingsgelé
Børst tennene lett med en tannbørste uten tannkrem. Skru av korken på applikatoren/sprøyten og påfør litt av tannblekingsgeléen på fingeren. Stryk deretter geléen på tennene du vil bleke. Plassér deretter munnskinnen som vanlig i munnen. Det er bare forsiden av tennene som skal blekes, dvs. den overflaten som du ser når du ser deg i speilet og smiler. Vi anbefaler at du bleker en tannrekke av gangen, dette for at den nedre tannrekken ofte er mer misfarget enn den øvre. Ved å bleke en tannrekke av gangen får du bedre kontroll og oversikt slik at du får det resultatet du ønsker.

La det virke
Nå lar du blekemiddelet virke og vi anbefaler at geléen får virke i ca. 90 minutter.

Skyll og børst tennene
Nå er det på tide å nyte resultatet av din bleking, tennene skal først skylles med vann som du spytter ut. Børst tennene - se deg i speilet og smil!
Vil du ha ekstra glans og samtidig beskytte tennene mot misfarginger? Her finner du vår populære tanngloss.

Her finner du mer informasjon om tannbleking og her kan du gå direkte til våre startkit for tannbleking.