Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

 • Testvinner
 • Over 100 000 fornøyde kunder
 • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

 • Totalt:

 • kr 0,00

Kunden sier

Med over 10 000 fornøyde kunder så har vi fått mange eposter om kundenes erfaringer med våre produkter. Noen av kommentarene under er spontane eposter vi har mottatt og andre kommer fra daglige kundekontakter og korrespondanse. Vi har også spurt noen kunder for å få deres erfaringer.

Dette er den beste tannblekingen jeg har prøvd. Man merker forskjell allerede etter to blekinger. Etter en hel behandling føles tennene mye hvitere og renere, virkelig selvtillitsbooster! Superfornøyd med produktene her i fra, anbefales på det sterkeste til deg som vil ha hvitere og renere tenner :-)
louise (louisesvn.blogg.no)

En hilsen fra en meget lykkelig Nadja Jonsson som etter bare 2 behandlinger på 60 minutter hver har fått et fantastisk fint og hvitt smil. Kan knapt tro det er sant. Skal bleke et par omganger til men er allerede utrolig fornøyd. Dere får 5/5 av meg.
Nadja Jonsson

Nå har jeg brukt BeconfiDent bare 4 ganger på den øverste tannrekken og man kan allerede se forskjell mellom tannrekken oppe og nede. Faktum er at jeg så forskjell allerede etter den første omgangen.
Sahar

Jeg har tidligere brukt Beconfidents tannbleking, som jeg virkelig synes er superbra!
Bra priser, raske leveranser, fraktfritt rett ned i postkassen OG det virker!

Les hele omtalen her
Karolina

Har kjøpt Dual Foam og er veldig fornøyd. Etter bare 4 dager så man en markant forskjell, tennene hadde blitt hvitere og en veldig ren følelse i munnen. Tenk å slippe skinner og bare børste tennene som vanlig, kan ikke bli bedre. 5 stjerner til Dual Foam.
Susanne

Takk for veldig rask levering og bra produkter.
Johanna

Har brukt deres tanngloss og tennene blir virkelig skinnende. Perfekt for å pynte opp smilet når man skal ut.
Linn

Er fornøyd med resultatet og det var ganske enkelt å bruke.
Sara

Har bare godt å si, hvilket resultat... Har både brukt snus og røyket og trodde løpet var kjørt men etter noen blekinger ser tennene 10 år yngre ut.
Peter

Supert å få med en ekstra munnskinne, den trengtes når jeg mistet en...
Maja

Usj så kjedelig det er å sitte med skinnene i munnen, ikke morsomt i det hele tatt! Men er fornøyd med resultatet.
Denise

Har vel alltid vært tvilende til det meste som selges på nettet, er glad jeg turte og teste dette. For mitt nye smil er virkelig satt pris på, både av meg om min kjæreste. Nå er det hans tur! :)
Anonym

Hadde gjerne villet ha mer informasjon om øvrige produkter i deres sortiment, slik som hvordan tannblekingspennen virker. For øvrig er jeg veldig fornød med resultatet, hvitt og friskt!
Rebecka

Det er nå man forstår hvilket ran det er å gå til tannlegen, produktene gir virkelig samme effekt. Grunnen til at jeg vet det er at kjæresten min gikk til tannlegen for ca. 1 år siden og fikk en tannbleking som hun ble veldig fornøyd med. Men den kostet 2800 kr. Jeg kjøpte av dere og fikke et minst like bra resultat OG har spart 2500 kr...
Anonym

Når du velger BeconfiDent garanterer vi:

 • Produkter av absolutt toppkvalitet - produsert i USA og ikke Kina
 • En tannbleking som virkelig fungerer
 • Ingen fraktkostnader
 • Vi leverer alt innen 24 timer
 • Vår egen tannlege som kan svare på spørsmål
 • Nøye testede produkter
 • Garantert resultat
 • Vi utvikler stadig med de siste produktene fra USA
 • En kundeservice som finnes der for deg - prøv oss gjerne!