FAQ om tannbleking

Hvordan er det å bleke tennene?

Alle pakkene inneholder alt du trenger for å få et hvitt skinnende smil: 10ml blekingsgel, 3 stk tannskinner (en ekstra i tilfelle du mister en), nyanseguide og klare instruksjoner.

Først formes munnskinnene ved oppvarming i varmt vann, deretter brukes blekingsgelen på tennene som skal blekes. Så setter man tannskinnene på tennene og blekeprosessen vil starte umiddelbart. Behandlingen gjentas en gang om dagen inntil det ønskede resultat er oppnådd.

Hva er det i gelen som gjør tennene hvitere?

Det er flere aktive ingredienser som alle jobber sammen. En av de aktive ingrediensene er sodiumbikarbonat. Forat gelen skal arbeide effektivt, må den først trenge inn i tennene. Dette er avgjørende for et godt resultat og Beconfidents unik gele er raskt absorbert av emalje og dentin. Blekingsgele virker sammen med et enzym som forekommer naturlig i spytt slik at en syre dannes – som bleker både emalje og dentin. Fremgangsmåten er således nøyaktig den samme som de produkter som brukes og selges av tannleger. Merk at en behandling kun varer 15 minutter – du trenger ikke lenger å sitte i timevis som noen andre produkter krever. Gelen inneholder: Glycerin, natriumbikarbonat, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, polysorbat 20, Sorbitol, Aloe Leaf Juice Barbandensis, Punica granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, linalool, Limonene.

Hvorfor skal jeg velge akkurat Beconfidents tannblekingsprodukter?

Vi er en seriøs leverandør av dentale produkter. Alle tannblekingsprodukter er utviklet i Sverige og produsert i USA, noe som garanterer at du får produkter av høyeste kvalitet. Vi kompromisser ikke når det kommer til kvalitetskrav. Våre leverandører produserer, kontroller og sikrer kvaliteten på alle produkter. Dette betyr at du kan forvente et produkt og et resultat som overgår dine forventninger. Det faktum at vi har mottatt den høyeste rating av Veckorevyn (5 av 5) gjør oss spesielt stolte, selvfølgelig. Vi er også sertifisert av Trygg E-handel, som gir deg som forbruker ekstra sikkerhet.

Er Beconfidents produkter godkjent?

Ja, vi oppfyller og følger EU-direktivene i henhold til 2011/84 / UE og våre produkter er også registrert hos Läkemedlesverket. I tillegg til dette er både vi som selskap og våre produkter forsikret, noe som gir deg som forbrukeren ekstra sikkerhet. Selvfølgelig sjekker vi også våre produkter kontinuerlig, dels gjennom egenkontroll. I tillegg til dette har vi strenge krav at våre produkter har riktig dokumentasjon (HMS) fra produsenten. Din trygghet, sikkerhet og din tilfredshet er det viktigste for oss.

Når vil jeg se resultater?

Vanligvis kan man se nyanseendring etter 3-4 behandlinger. De fleste bleker mellom 4 og 10 ganger. En behandling tar bare 15 minutter med Beconfidents tannbleking gel. Du kan altså raskt og enkelt å bleke tennene med våre produkter.

Er deres tannblekingsprodukter testet på dyr?

Nei, av etiske grunner har vi valgt å unngå testing på dyr.

Kommer jeg til å få hvitere tenner?

Ja, du vil få hvitere tenner. Det er akkurat de samme produktene som tannlegene bruker. Hvis du ikke får de samme resultatene som hos en tannpleier eller tannlege får du pengene tilbake. Våre produkter er av samme kvalitet og oppfyller de samme kravene som produktene tannlegene tilbyr. Vi garanterer også at du får hvite tenner med vår 100% fornøyd-garanti. Vi vil bare ha fornøyde kunder.

Er det sikkert?

Ja, det er trygt. Våre produkter har vært brukt i over 20 år og blekemetoden er nøyaktig den samme som hos tannlegen. Beconfident har satt ekstremt høye krav til alle leverandører, og vi kan trygt si at våre produkter er av høyeste kvalitet. Vi selger også til klinikker i Skandinavia, noe som stiller høye krav til pålitelighet, høy kvalitet er med andre ord et «must». Beconfidents produkter er også godkjent av FDA. FDA er en av verdens strengeste testinstitutt . Vi har også testet våre produkter hos et uavhengig tysk testlaboratorium . Vårt mål er å levere blekingsprodukter som virkelig fungerer og overgå dine forventninger.

Bør jeg velge en vanlig tannbleking eller Dual Foam?

Uansett hva du velger, vil du få hvitere tenner. Det er egentlig ingen direkte fordeler eller ulemper, sluttresultatet er alltid blekede tennene. Noen foretrekker å gjøre behandlingen morgen og kveld, og da passer Dual Foam perfekt. Andre ønsker ikke å vente på resultatene og da passer vanlig bleking bedre.

Jeg er gravid eller ammer, kan jeg bleke tennene da?

Det er bare å bleke tennene da våre produkter ikke inneholder peroxider.

Hvordan kan jeg betale?

Med Klarna som er Nordens mest brukte betalingsmetoder. Her velger du kort eller faktura. Mer info om betaling finner du under kjøpsvilkårene.

Er det lang leveringstid?

Ved bestilling innen kl 12.00 sendes produktene samme dag og du har som regel varene dagen etter (hverdager). Alt sendes direkte hjem til din postkasse - det er til og med fraktfritt!

Hva koster frakt?

Ingenting - det er alltid fraktfritt

Jeg er interessert i å selge deres produkter i min klinikk, hvordan kan jeg kontakte dere?

Send en e-post med informasjon om virksomheten din og hvordan du ønsker å jobbe med produktene til info@beconfident.no

Hva er forskjellen mellom vanlig tannbleking og Dual Foam?

En vanlig tannbleking er raskere og du bruker munnskinner som holder blekegelen på plass under behandlingen. Med Dual Foam trenger du ikke munnskinner og det fungerer i utgangspunktet som en tannkrem, men må ikke forveksles med en konvensjonell tannkrem som da den er svært effektiv mot både flekker på tennene og misfargede tenner.

Kan jeg spise og drikke nom normalt etter en behandling?

Unngå fargede drikker etter en behandling for å oppnå best mulig resultat. Ønsker du å spise og drikke som vanlig, anbefaler vi vår Tooth Gloss som effektivt beskytter tennene fra misfarging etter bleking.

Hvor ofte skal jeg bleke tennene?

En gang om dagen er det mest vanlige, men noen velger å bleke tennene morgen og kveld for et raskere resultater. Når du er fornøyd med hvithet avslutter du helt enkelt behandlingen. Du vil se en gradvis nyanseendring slik at du ikke risikerer å få unaturlig hvite tenner.

Hva inneholder et startkit?

Vår startpakke inneholder alt du trenger for å bleke tennene hjemme. Tannblekingsgele, munnskinner av høyeste kvalitet og selvfølgelig steg-for-steg instruksjoner på norsk. Alt sendes fraktfritt direkte hjem til deg!

Jeg har hørt at man kan skade tennene og tannkjøttet?

Nei, du kommer ikke til å skade tennene eller tannkjøttet med Beconfidents produkter. Over 50.000 kunder kan bekrefte at våre produkter er av høyeste kvalitet. Våre produkter har blitt solgt i over 20 år i USA - våre produkter er 100% sikre. Vi leverer også til klinikker og spa som stiller høye krav til kvalitet. Vi vil aldri bli den billigste leverandøren av tannblekingsprodukter, men vi kan derimot garantere at du får de resultatene du ønsker og samtidig garantere at våre produkter er testet og trygge.

Jeg trenger nye munnskinner, kan jeg kjøpe disse separat?

Ja, du vil finne våre munnskinner som er spesielt utformet for tannbleking her. De selges i 3-pakninger slik at du har en ekstra hvis du mister noen.

Hvorfor er det så mye billigere å kjøpe Beconfidents tannblekingsprodukter enn hva jeg må betale hos tannlegen?

Vi har ingen kostnader med attraktive lokaler eller kostnader med salgs- og markedsføringspersonale, og vi kjøper store kvanta direkte fra produsentene. Vår ambisjon er å levere de beste produktene innen tannbleking, og derfor vil vi aldri bli den billigste leverandøren. Billig tannbleking er ikke vår business. Din sikkerhet og tilfredshet er det viktigste for oss.

Hvordan kan jeg får hvite tenner uten at emaljen skades?

En tannbleking fra Beconfident fungerer akkurat på samme måte som hos tannlegen. Blekingsgelen som inneholder virkestoffet natrium bikarbonat, pluss 5 andre aktive ingredienser fjerner effektivt misfarging og gjør tennene hvite og fine. Tannblekingsprosessen hverken skader eller endrer emaljen, men fjerner misfargede partikler på og delvis inne i lommer av emaljen. Våre produkter har en pH-verdi som er identisk med munnhulens naturlig pH-verdi på omkring 7. Ekspempelvis har brus en pH-verdi på 2,9.

Hvor lenge trenger jeg å bleke tenne mine?

De fleste ser resultater etter første behandling. Antall behandlinger du trenger avhenger av hvordan tennene dine ser ut før du startet behandling. Mellom 1 og 10 behandlinger er ofte nok til å få hvite tenner. Faktorer som påvirker antall behandlinger er hvor hvite tenner du ønsker og hvor misfarget tennene er før behandling. Vær oppmerksom på at for hvite tenner ikke naturlig ut.

Hva forårsaker misfarging?

Misfarging kan være forårsaket av medisiner, røyking, snus, mat og drikke samt en naturlig aldring.

Hva inneholder gelen?

Glycerin, natriumbikarbonat, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, polysorbat 20, Sorbitol, Aloe Leaf Juice Barbandensis, Punica granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, linalool, Limonene.

Er blekingen varig?

Faktisk er ingen bleking tenner permanent. Dette fordi tennene primært blir misfarget av ytre påvirkning som mat, drikke og tobakk slik at de etter hvert vil bli misfarget igjen. Resultatet varer ca 6-8 uker, deretter gjentar du raskt og enkelt blekingen ved behov.

Kan jeg bleke tennene mine hvis jeg har fyllinger, skallfasetter eller tannsmykker?

Det er mulig å bleke tennene selv om du har kunstige tenner, for eksempel komposittplast- eller porselensfyllinger eller tannsmykker. Disse delene vil ikke blekes da våre produkter er utviklet for å bleke emaljen. Du bør ikke bleke tennene dine hvis du lider av periodontal sykdom eller dersom du har åpne sår i munnen. I så fall bør du ta kontakt med din tannlege før du eventuelt setter i gang med blekingen.

Hvilke bivirkninger kan oppstå?

Våre produkter er uten skadelige stoffer, derfor er de også uten ulike bivirkninger./p>

FAQ om hudpleie

Hvordan fungerer Beconfidents Anti Akne produkter?

Våre produkter er utviklet av svenske hudleger. De oppdaget tidlig råproteinets positive effekt på akne. Dette betyr at våre produkter er helt uten salisylsyre som kan skape tørr og irritert hud. Vårt komplette system inneholder alt du trenger; Prepare og Reduce og en Spot On penn. Du får også vår unike app som guider og veileder deg. Akne er nemlig veldig individuelt. Behandling begynner derfor med en selfie i vår app som analyserer akkurat dine akne. Deretter forteller vår app om du skal bruke Prepare og Reduce (som inneholder forskjellige aktive ingredienser). Resultatet vil du kunne følge direkte i appen. Dette intelligente systemet er derfor unikt. Nå er det din tur til å nyte en vakker hud!

Hva bidrar til at man får akne?

  • Medisiner (se beskrivelsen som følger med medisinen du bruker)
  • Sminke (feks de som er oljebasert)
  • Mekaniske faktorer (feks om du klemmer dine aken eller bruker noen form for ansiktsmaske)
  • Påvirkning av hormoner (feks anabole steroider)
  • Kjemikalier (feks motorolje og produkter med klor)

Kan røyking påvirke akne?

Røyking har en generell negativ påvirkning på din helse og hud noe som indeirekte kan påvirke forekomsten av akne. Unngå derfor røyking.

Er akne smittsomt?

Nei, akne smitter ikke. Unngå derimot allikevel å klemme dine akne med fingrene ettersom det er en risiko for at du ikke er helt ren på fingrene og på denne måten tilfører uønskede bakterier til huden.

Når ser jeg resultatet av en aknebehandling?

Vanligvis synes nyanseforskjeller allerede etter noen uker. Å behandle akne tar tid, men når de har begynt å minske går det for. Mange blir i prinsipp kvitt sitt akneproblem innen 4-6 uker.

Er deres hudpleieprodukter testet på dyr?

Nei, av etiske grunner har vi besluttet å ikke teste våre produkter på dyr

Vil mine akne bli mindre?

Ja, du vil se resultater etter et par uker. Våre akneprodukter er utviklet og testet i Sverige og alle ingrediensene i våre produkter er helt fri for bivirkninger.

Er det sikkert?

Ja, våre akneprodukter er 100% sikre. I motsetning til mange andre aknepreparat er våre produkter er helt uten salisylsyre og dette betyr at du ikke får tørr eller irritert hud.

Hvorfor skal jeg veldge Beconfidents akneprodukter?

Våre produkter vil redusere dine akne - uten bivirkninger. Dette er fordi våre produkter er helt uten salisylsyre. Våre produkter skal brukes sammen med vår avanserte app som måler din utvikling og samtidig gir råd om Beconfidentproduktene som er rett for deg og ditt behandlingsbehov. Et unikt system som vi er veldig stolte av. Produktene er utviklet av to svenske hudleger og applikasjonen er utviklet av et team i Lund. Teknologien bak programmet er avansert, men vi har gjort det enkelt.

Akne og smike - hva bør jeg tenke på?

Det er i utgangspunktet to ting du bør tenke gjennom. Først og fremst bør du vaske av all sminke før du utfører en behandling med et akneprodukt og i tillegg bør du unngå å bruke sminke som er basert på olje.

Kan man kurere akne?

Akne er en kronisk tilstand som kan behandles effektivt, og dermed redusere problemene vesentlig. Mange blir praktisk talt fri for problemer. Det finnes ingen metode som kurerer akne fordi akne skyldes hormoner. All behandling innebærer å redusere de forhold som bidrar til akne og lindre symptomer. For de fleste forsvinner problemet med akne etter puberteten.

Hvor lang er leveringstiden?

Ved bestilling innen kl 12.00 sendes produktene samme dag og du har som regel varene dagen etter (hverdager). Alt sendes direkte hjem til din postkasse - det er til og med fraktfritt!

Hva koster frakt?

Ingenting - det er alltid fraktfritt.

Kan trening forverre mine akne?

Trening har generelt ingen effekt på akne. Trening i fornuftig mengde er normalt betraktet som positivt, men unngå klor i svømmebasseng som har en negativ effekt på huden din og dermed øker risikoen for akneproblemer. Vi anbefaler at du dusjer godt etter bad i basseng med klor.

Er aknebehandlingen varig?

Ingen aknebehandling er varig. Årsaken til akne er hormonell ubalanse - det er kronisk og kan blusse opp og deretter forsvinner. Med Beconfidents produkter holder dine akne under kontroll og ofte forsvinner de helt.

Jeg er gravid eller ammer, kan jeg bruke akneproduktene da?

Det går bra å bruke Beconfidents produkter selv om du er gravid eller ammer.

A World of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant