Alltid gratis frakt! - Ordre som kommer inn før 12:00 sendes samme dag

 • Testvinner
 • Over 100 000 fornøyde kunder
 • Fri frakt og fornøyd kunde garanti

Varukorg:

Du har 0 produkter i din handlevogn

 • Totalt:

 • kr 0,00

Bittskinne

En av Nordens mest solgte bittskinner, SleepRight, er utviklet i samarbeide med tannleger. Det er en vel utprøvd bittskinne som virkelig fungerer, og som har hjulpet flere hundretusen mennesker å unngå tanngnissing. SleepRight er også USAs mest solgte bittskinne, og her selges den bl.a på apotek. I Europa skjer i hovedsak salget via apotek og av tannleger. Bittskinnen anbefales av tusenvis av leger og antallet fornøyde kunder og gode anbefalinger taler for seg selv. Takket være at bittskinnen enkelt kan justeres for den enkeltes munn, kreves det ikke noe besøk hos tannlegen, noe som gjør denne bittskinnen helt unik.

..."Jeg er så utrolig fornøyd med min bittskinne at jeg nesten hadde glemt hvor vanskelig det var å våkne uten hodepine"

..."sover mye bedre og jeg har fått mye mer energi enn tidligere, bittskinnen har virkelig påvirket mitt liv til det bedre"

2 vare(r)

per side

Visning: Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
 1. SleepRight Secure Bittskinne
  SleepRight Secure Bittskinne

  SleepRight er en biteskinne som beskytter dine tenner mot tanngnissing på nettene. Denne biteskinnen er utviklet i USA. SleepRight biteskinne er CE godkjent og oppfyller alle krav. Dette produktet anbefales av det Bristiske tannlegeforbundet. Et smart etui følger med, og produktet sendes fraktfritt.

  kr 549,00
 2. SleepRight Dura Bittskinne forsterket
  SleepRight Dura Bittskinne forsterket

  Denne biteskinnen er for deg som vet at du plages av kraftig tanngnissing eller tannpressing. Den er forsterket og tåler derfor større påkjenning. Denne tannskinnen er ca 7 ganger sterkere enn den ordinære SleepRight. Et smart etui følger med.

  kr 769,00

2 vare(r)

per side

Visning: Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge